Latest News: Lambeth Planning Win

17/01
Lambeth Planning Win

Located in the heart of Lambeth, planning policy dictated that this project needed to adhere to a particular style to fit in within the conservation area it resides within. While a wraparound extension wasn’t possible, we experimented with various different design options with adherence to the council planning procedures, and the project came to its own with a Side and Rear Extension.

We were focused on the finer details of the project, in order to enhance the properties character whilst still being sympathetic to the host building. These details included lantern skylights, conservation style skylights, an inflected roof light and the arched French door that leads into the garden. The original idea developed into something extraordinary, with the property exuding a unique charm.

Back to top

We use cookies to provide you with a user-friendly, safe and effective website. Carry on browsing if you’re happy with this, or find out how to manage your cookies here.

x

Thank you for your request.

We will contact you at your preferred time.

Ok