Latest News: SE10 Planning Win

15/06
SE10 Planning Win

Our Design Team recently obtained planning permission for this Side Return Extension in Greenwich. The clients wanted to extend the kitchen and dining space of this terrace house, allowing for a more flexible and free-flowing interior.

We worked with the homeowner, to create a functional and efficient kitchen and dining space. The large Crittall doors to the rear of the extension aim to merge the boundary between the new addition and the long landscaped garden. Large skylights running along the pitch on the side wall maximise the light penetration. With this being our second project approved on the same street, we could not be happier with the results.

Back to top

We use cookies to provide you with a user-friendly, safe and effective website. Carry on browsing if you’re happy with this, or find out how to manage your cookies here.

x

Thank you for your request.

We will contact you at your preferred time.

Ok